Stryktipsförslag Till Stryktipset Nu På Lördag!

Båda lagen är ofta inblandade i målrika matcher och den här matchen är given att ha med på måltipset. United åkte på en tung smäll mot Tottenham senast (3-0) och lär vara revanchsugna här. Man har gjort minst 2 mål framåt i sina senaste 5 matcher och minst 3 mål i sina senaste 3 matcher hemma mot Tottenham. Hemma har man 10-7-2 och det i sig skulle motivera 1x här även om Cardiff är marginellt överspelade. Efter några knackiga resultat för The Championsships överraskning den här säsongen så tror vi återigen på seger för Brighton. Hemma har Chelsea bara vinster i PL den här säsongen och målskillnaden 22-3. Stamford Bridge har återigen blivit den borg som Mourinho en gång byggde upp när han hade sin tidigare sejour i Chelsea. Chelsea och Swansea är de enda två lagen som tagit full pott i ligan den här säsongen. Här har vi fem topp-matcher från Champions League, två engelska ligamatcher och sex matcher från svenska Superettan!

Hos Svenska Spel

Hos Svenska Spel finns det ett bra sätt att spela Stryktipset tillsammans med andra. Leicester har 7 poäng upp till strecket med en match mindre spelad än övriga lag och man kan säga att tåget går snart om det ska bli fortsatt spel i Premier League. Den insatsen måste ändå ha stärkt laget och förmodligen kommer man spelade på ett liknade sätt här när formtoppade Liverpool kommer på besök. Härliga stryktipset! Här följer veckans stryktipsförslag. Dessutom stryktipsförslag inför varje lördag, häng med! Därför hittar vi en av spikarna på Britannia Stadium på veckans stryktipsförslag. Betsson menar på att utdelningen ska inte påverkas av hur många andra spelare som får in 10 rätt på veckans kupong. Hur tippar ni? vilken är veckans säkraste enligt er? Det är så klart inte de 4 säkraste matcherna enligt statistiken. Dessutom får du avancerat stöd för att värdera matcherna mot varandra, bedöma säkerheter och osäkerheter, så att du mned matemetisk noggrannhet kan bygga ett systemtips du tror på! I veckan har man träningsspelat mot sitt egna U-21 lag. Dock har man inte vunnit på de 5 senaste men det är nog snarare en tillfällighet.

Fulham är överspelade

Fulham är överspelade, men det ska inte krävas något annat än en etta i den här matchen. Tottenham fick se sig besegrade mot Newcastle senast efter att ha gått 14 matcher i rad utan förlust och det verkar som att svenska folket håller Tottenham som favoriter här. Tottenham har tappat formen lite men har fortfarande chansen att knipa femteplatsen vilket ger Europaspel. Förlusten hemma mot Chelsea senast kanske man inte ska dra för stora växlar av men några nyckelspelare saknas. Våren gav inte mycket till övers och i bortaspelet tillhörde man bottenskiktet. Det kändes som Villa var lite på gång ett tag men då åkte man på storförlust med 6-0 mot Liverpool i ligan. Skrällarna satt på fel ställe och vi får ta nya tag den här veckan då Premier League återigen gästar stryktipskupongen. Då 10 tidningars tips är 10-0-0 till Gatesheads fördel kommer tillgängliga bollar vara 12-2-2. 75% chans att det blir en etta här alltså och när det ännu inte streckats över 60% är singelstrecket givet.

Svenska Spel som har hand om stryktipset

Naturligtvis måste du vara 18 år fyllda för att få spela stryktipset hos Svenska Spel. I dag är det det statliga spelbolaget Svenska Spel som har hand om stryktipset men 1934 var det Tipstjänst, som förstatligades 1943, som lanserade stryktipset. Stryktipset hade premiär den 20 oktober 1934. Då med tolv matcher och 25 öre per tippad rad. Vardy kan tangera Van Nistelrooys rekord på mål i 10 raka matcher. Brighton och sin sida har inte gjort mål på bortaplan på fyra matcher. Inget av lagen har kryssat någon av sina 7 senaste matcher. Kalkylsystemet baseras nu alltid på underlag från lagens 40 senast spelade matcher (vänskapsmatcher inkluderas ej) vilket ger nödvändigt stabilt underlag för analysen. Det handlar nu inte om att tippa 13 matcher utan istället 10 stycken. Skadeläget ser ljust ut också för Sunderland och det lutar åt 3 nya poäng för hemmalaget på Stadium of Light. Henrik Larsson har fortsatt förtroende från styrelsen och det känns som att det lutar åt 3 poäng för hemmalaget.

Aston Villa

Aston Villa har fått tillbaka en del viktiga spelare sista tiden som Vlaar och Benteke som gjort att man börjat ta poäng. Det hindrade dock inte Chelsea från att ta 3 poäng. West Bromwich har haft fin form på slutet och känns stabilare i sitt grundspel så vi går lite på magkänsla, hoppas på bättre målvaktsspel och spikar 2:an. Det får ses som en chansning och matchen bör nog egentligen helgarderas tidigt. Utvisningen kom i 70:e och dessförinnan hade West Bromwich gjort 3-0 i matchen. Läs mer fakta om stryktipset påWikipedia. Formen är fin med 4 vinster och 2 oavgjorda på de 6 senaste. örluster på de 4 senaste imponerar inte och inte mycket talar för att formen ska vända. Sådana system är endast komponerade för att dölja en bristfällig research, analys och kunskap från experten i fråga. Man kan välja att lämna in en enkelrad för 1 krona och spara budgeten till kommande omgångar.