Stryktipsförslag Till Stryktipset Nu På Lördag!

Stryktipsförslag Till Stryktipset Nu På Lördag!

Södra kan mycket väl klara ett kryss här, men ska något lag vinna är det Kalmar. Med det lag man har på papperet och en livsfarlig Bakary Sako som gjort 7 mål hittills den här säsongen är allt möjligt. Laget har gjort två mål i fyra raka matcher, men samtidigt släppt in 13 på sina fem senaste och bara vunnit en av sina totalt 11 senaste. Laget har haft det jobbigt den här säsongen men känns lite på gång nu. Benitez lyckades inte styra laget rätt i den viktiga streckstriden mot Norwich senast där man föll tugnt med 3-2. Skulle Newcastle släppa in tidigt mål så tror jag det blir svårt med moralen och luften lätt går ur. Reading har gjort hela 12 mål på sina två senaste hemmamatcher och vi tror att man kommer gasa även i den här matchen och får därför tipset. Samtidigt gör man en del mål med Defoe i spetsen (12 mål) och därmed kan man inte räknas bort. Ja listan kan göras lång då även bänkspelarna innehåller en del kända namn från Premier League och övriga Europa.

Mot bulgariska Ludogorets hade man en hel del flyt som fick med sig tre poäng, mot Basel i veckan blev det noll efter ytterligare en tafatt insats som följde på det jobbiga Merseyside-derbyt mot Everton (tappade till 1-1 i slutminuterna). Ska man avancera vidare så är det just West Bromwich som måste passeras i tabellen, hela 4 poäng före i dagsläget. SvD:s stryktipsförslag. Manchester United har toppchans borta mot West Ham, och inte förlorar Arsenal mot Stoke? West Ham saknar store Collins som är en viktig kugge i mittförsvaret. Här kommer helgens stryktipsförslag och de allra flesta matcherna är från andra ligan League championship. Skulle man kunna täppa till bakåt så kommer man garanterat blanda sig i striden om kvalplatser till Premier League framme i vår sen. Southampton har problem med målskyttet och jag tror man kommer få svårt att få hål på ett vilt kämpande Stoke. Svenska folket tror på Watford och är redan nu streckade över 70%, vilket vi tycker är ett problem när beräknad sannolikhet från spelbolagen ligger på 58%. Vi tar chansen och ställer oss helt på andra sidan här, där värdet finns.

Andelen är betydligt högre än Svenska Spel. Stryktipset är den populäraste spelformen bland svenska spelare men det finns idag också en utmanare som är på stark tillväxt. Vi ni bli ensam om de stora pengarna på Stryktipset så bör match 9 till 13 garderas rejält då de flesta kommer tippa på hemmaseger här. Stryktipset hade premiär den 20 oktober 1934. Då med tolv matcher och 25 öre per tippad rad. På det här viset kan det vara kul att försöka pricka in 4 matcher som inte är så säkra på förhand. Den här veckan har vi testat R 4-0-9 med 12 rättsgaranti och byggt ut det med 1 matematisk helgardering samt 3 matematiska halvgarderingar. Sitter t.ex 2:an borta på Ipswich mot Bristol C så får vi en helgardering över där vi kan hoppas på skräll. Räkna med att Fabregas, Terry, Zouma, Willian och Batshuayi får speltid. Lär gå för 3 poäng men är säkert nöjda med kryss här också vilket känns som ett troligt streck på kupongen. Dock lär det bli svårt på old trafford att få med sig några poäng.

Leicester har fin form med 4 vinster på de 6 senaste och kan kanske störa här. Här är motståndet för bra och på River Side Stadium blir det ingen skräll den här eftermiddagen. Det talar för en målrik match vilket bör kunna leda till seger för något av lagen. Svårtippat! Inget av lagen har övertygat sista tiden. Lagen möttes i veckan i Ligacupen där City vann med 1-2 borta efter att ha roterat rejält i startelvan. Den säkraste matchen har vi redan nämnt vilket är Manchester City hemma mot Norwich där det ska mycket till om det blir annat än en etta! Chelsea leder tabellen på bättre bokstav än Manchester City så det är helt jämt uppe i toppen. Vem kunde förutspå då när Chelsea låg under med 3-0 i halvtid att tabellen ser ut som den gör idag. Därför tar vi med krysset på kupongen även om Liverpool är favoriter till att vinna matchen. Matchen visas av Viasat Sport Premium eller Viaplay. Att matchen ska sluta med att Arsenal vinner bedöms som mest osannolikt. Vi fortsätter med vårt reducerade system som innehåller 4 helgarderingar och 4 halvgarderingar som kostar 144 kronor med 12 rättsgaranti. Vi fortsätter med vårt reducerade system för 222 kronor.