Veckans Stryktipsförslag Till Sista Omgången Tips SM

Cardiff är hemmastarka och jagar kval. Cardiff kan kanske knipa en poäng av Liverpool. Får svårt att vinna här man kan mycket väl ta poäng. Det har gett laget självförtroende och här har man världens chans att skapa sig lite lite andrum i tabellen. Ska man avancera vidare så är det just West Bromwich som måste passeras i tabellen, hela 4 poäng före i dagsläget. Dock har man hållit nollan i 3 av dem så vi tror att man kan knipa en poäng återigen. Man brukar nästan alltid vara med och slåss om play off matcherna och chansen känns god att man även lyckas kriga ner Fulham på bortplan. Det är faktiskt så att FA-Cupfinalen spelas på Stevens födelsedag och vad skulle vara bättre än att lyfta trofen på Wembley då! Tror inte Millwall räcker till här trots att man borde vara mer motiverade. Kryss känns bra i den här fighten och vi spikar det. Alltid kryss i match 13! Den tidiga oddsanalysen ger ingen hjälp i vårt val här heller och detta är en riktigt svårbedömd match.

Spelförslag till Europatipset

Här är ett spelförslag till onsdagens Europatips som kan spelas reducerat till 48 eller 144 rader. R 4-4-144 kostar oss 144 kronor att lämna in. Vårt stryktipsförslag heter R-4-4-144 och kostar alltså 144 kronor. Det innebär att du ska ta ut 4 helgarderingar och 4 halvgarderingar som kostar 144 kronor. Hur många hel och halvgarderingar ska kupongen innehålla. Inte många säkra matcher på Stryktipset vecka 40. Vill man åt pengarna så bör man träffa rätt på Premier League matcherna och spara sina garderingar till matcherna 9 – 13 på stryktipskupongen. Leeds har bara 1 seger på de 8 senaste matcherna och lär inte nå Premier League nästa år. Premier League mot League One. Man har inte riktigt räckt till mot de stora lagen om man bortser mötet med Liverpool. West Ham saknar doch en hel del spelare inför mötet med Swansea. Man är i starkt poängbehov och därför borde man gå med inställningen att ta en poäng i det här mötet.

Vi spikar ettan

Vi spikar ettan på ett svajigt Liverpool men den här matchen bör garderas tidigt. Bolton är i störst poängbehov och vi väljer att ta med ettan på kupongen även om det lutar åt bortalaget som får ses som favoriter här. Det finns inte mycket som tyder på att Wolverhampton ska få med sig några poäng här. äkra matcher är det som gäller den här veckan. Det finns dock ett par matcher att se upp med! Tipset ser väldigt svårt ut och det är inte helt lätt att ta ut fyra säkra matcher. Birmingham får ändå tipset i form av hemmaplan. Blackpools form är generalusel för tillfället och jag ser inget som kan vända den negativa trenden som man är inne i just nu. Grym form på Wigan gör att laget tagit sig upp på kvalplats. Sturridge tillbaka vilket kommer höja laget ytterligare. Samtidigt har vi liten tilltro till Sunderland och har flera gånger påtalat hur mycket tur det handlade om när man spelade ihop 6 poäng nyligen.

Fin inledning

B: Ola Toivonen har inlett fint i Sunderland och gjorde mål i 1-4 förlusten mot City senast i ligacupen. Newcastle vek ner sig mot Fulham senast. Annars får Newcastle tillbaka några viktiga spelare i Coloccini och Dummet. Manchester United får tillbaka Zlatan och Herrera efter avstängningar. För vissa är det glasklart men andra kanske får förståelse för hur stryktipset kan tippas lite annorlunda. å förslaget för att se bilden i större storlek. Kommentera gärna lite längre ner era säkra och vad ni kör för system till helgen! För varje matematisk helgardering du lägger till så ”tripplas” din insats. Vi på http://svensktspel.nu intresserar oss endast för att leverera speltips och diskutera och förmedla information kring olika sportevent. Med tanke på Evertons skadeläge så är en skräll kittlande och därför väljer vi att helgardera matchen. Har ni frågor rörande tips-sm så är det bättre att vända sig direkt till Svenska Spel på deras hemsida.

Drömmar om Spel

Skulle däremot West Ham vinna så lever drömmen om spel i Champions League till nästa säsong. Chelsea åkte ut i veckan i Champions League och kan nu helt fokusera på Ligan och FA-cupen. Det gjorde ändå att Chelsea drygade ut ledningen i PL med 1 poäng. Liverpool krossade Watford med 6-1 hemma senast. Stryptipset v20: Oddsanalys och stryktipsförslag! Tunge Holt som hoppande in senast borde fått ett rött kort efter en våldsam satsning mot Sunderlands målvakt. Dessutom är det derby och inte helt omöjligt att vi får se ett par röda kort. Naturligtvis får du större chans att vinna om du läser på lite om lagen på kupongen. Ett riktigt toppmöte där Norwich får ses som favoriter.

Flera tunga favoriter föll i höstpremiären på stryktipset. Tunga avbräck i Giroud och Ramsey. Det enda som krävs är att du registrerar ett konto hos unibet samt ser till att ha några kronor på kontot vilket öppnar upp live streaming-tjänsten där mängder av sportevenemang finns tillgängliga dygnet runt. En ytter som är otroligt snabb och teknisk men lite väl bollkär ibland. Palace gjorde en fin höst förra säsongen men tappade på våren. Gillar du Allsvenskan så erbjuder LeoVegas pengar tillbaka till sina kunder under hela den allsvenska säsongen.